Al Gabinet de Psicologia i Logopèdia CDIT (Centre de Diagnòstic i Tractament) estam especialitzats en l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, conductuals, de llenguatge i d'aprenentatge. Llegiu-ne més...

boto-pr.conducta bot-ansietat-i-depr boto-prob.lleng boto-pr.acad boto-assessorament
El CDIT

Al Gabinet de Psicologia i Logopèdia CDIT (Centre de Diagnòstic i Tractament) estam especialitzats en l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, conductuals, de llenguatge i d'aprenentatge.

Des de 1980 na Francisca Crespí ve desenvolupant la seva activitat de forma ininterrompuda en el CDIT. En aquests més de 30 anys l'equip ha anat creixent, aprenent i millorant a partir de l'experiència i de la formació permanent dels professionals que en formam part.

Entenem que el treball en equip, la responsabilitat i el compromís, així com l'observació del símptoma des d'una perspectiva global immersa en la realitat de la persona, són les garanties d'una gestió responsable i compromesa.

El nostre mètode diagnòstic i terapèutic està basat en l'estudi de les patologies des d'un enfocament multidisciplinari, la qual cosa ens possibilita l'elaboració de tractaments específics, generalment individuals, per a cada pacient. Consideram bàsica aquesta coordinació entre els diversos professionals i la implicació de la família en el procés terapèutic.

També treballam en tallers en els que es tracten grupalment estratègies i habilitats, creant contexts i situacions d'interacció que no es poden propiciar a les intervencions individuals. 

Petjades-2
Joomla templates by Joomlashine