Al Gabinet de Psicologia i Logopèdia CDIT (Centre de Diagnòstic i Tractament) estam especialitzats en l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, conductuals, de llenguatge i d'aprenentatge. Llegiu-ne més...

boto-pr.conducta bot-ansietat-i-depr boto-prob.lleng boto-pr.acad boto-assessorament

Dèficit d'habilitats socials (problemes d'adaptació i relació)
10deficit dhabilitats socials

   

Els problemes de competència social s’expliquen perquè la persona no compta en el seu repertori amb les conductes i habilitats necessàries per actuar en una determinada situació interpersonal.

L’acceptació social o el grau en que l’infant és estimat pels seus iguals, és un important índex de l’ajustament i l’adaptació actual del nin i influirà en el seu desenvolupament futur. Els nins que són ignorats pels companys i rebutjats per ells, constitueixen un grup de risc de diferents problemes a l’infància i l’adolescència. Cal potenciar el repertori d’habilitats socials, ja que és el major determinant de l’acceptació social a l’infància.

Les dificultats de relació interpersonal poden tenir un efecte negatiu en el rendiment escolar.

S’ha de determinar quan existeix un deteriorament social generalitzat i per tant un problema greu, o quan es tracta d’un dèficit social estacional o puntual en un nin amb funcionament normal.

                                                                                                                                                                           

 

Joomla templates by Joomlashine