Al Gabinet de Psicologia i Logopèdia CDIT (Centre de Diagnòstic i Tractament) estam especialitzats en l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, conductuals, de llenguatge i d'aprenentatge. Llegiu-ne més...

boto-pr.conducta bot-ansietat-i-depr boto-prob.lleng boto-pr.acad boto-assessorament

 

Mètode

Pedres-2
 
Al CDIT seguim la següent metodologia de treball:
 
Anamnesi o entrevista amb els pares, per obtenir informació sobre les dades personals de l’infant i del seu desenvolupament. Aquesta entrevista és important per tenir una primera referència de l’entorn i per determinar l’enfocament de l’avaluació posterior.
 
Avaluació del pacient: Seguidament a l’anamnesi es realitza l’avaluació dels aspectes que es considerin, amb l’objectiu de conèixer l’infant als nivells intel·lectual, emocional, social o familiar, depenent del motiu de la demanda.
Quan hi ha la sospita de que el problema pugui ser d’origen orgànic s’amplia la valoració amb altres especialistes, amb la finalitat de confirmar el diagnòstic.
 
Informe d’avaluació: Una vegada feta la valoració pels especialistes, s’elabora un informe i s’entrega als pares en una sessió de devolució en la que s’expliquen les conclusions diagnòstiques i es donen les pautes orientatives corresponents.
 
Intervenció: L’equip elabora un programa d’intervenció per a cada cas i es decideix qui serà el professional que durà a terme la intervenció. Segons la nostra experiència és fonamental que el tractament abasti tot l’entorn del nin: família, escola i altres professionals, ja que és en tot el seu entorn on es poden refermar i generalitzar els aspectes treballats dins la sessió.
 
Seguiment: Cada cas és seguit, revisat i la seva evolució és valorada en sessions clíniques per l’equip del centre. Periòdicament es realitzen avaluacions objectives amb la finalitat de constatar els avanços.
 
Alta: Una vegada aconseguits els objectius establerts es dóna per finalitzat el tractament.

 

 


Joomla templates by Joomlashine