Al Gabinet de Psicologia i Logopèdia CDIT (Centre de Diagnòstic i Tractament) estam especialitzats en l'avaluació i el tractament de problemes emocionals, conductuals, de llenguatge i d'aprenentatge. Llegiu-ne més...

boto-pr.conducta bot-ansietat-i-depr boto-prob.lleng boto-pr.acad boto-assessorament
  1. PSICOLOGIA
  2. LOGOPEDIA
  3. PSICOPEDAGOGIA
  4. ATENCIÓ PRIMERENCA

manosUn mateix problema pot afectar de manera diferent a cada persona, quan sentim que no tenim recursos o estratègies per afrontar-lo és el moment de consultar a un professional de la psicologia.

La intervenció psicològica ensenya a les persones a manejar les seves emocions.

Es tracta d’optimitzar el seu comportament per tal d’obtenir el màxim desenvolupament, l'ajust a l’entorn, la seva qualitat de vida i la màxima realització personal.

logopediaTracta de la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les disfuncions i retards en els camps de l’activitat comunicativa: la parla, el llenguatge (oral o escrit) i la veu. El logopeda comprèn, valora i intervé de manera terapèutica en les diverses alteracions de la comunicació.

 

 

 

psicopedagogia acces directeIntervé en els processos d'ensenyament i aprenentatge que es donen en els diferents contextos i etapes de les persones, proporcionant assessorament a infants i a adolescents en relació a tècniques i hàbits d’estudi, des d’una perspectiva assistencial i de prevenció.

  

 

 

 

 

 atencio primarencaEls infants 0 a 6 anys amb risc de problemes de desenvolupament precisen d’una atenció amb característiques pròpies, de prevenció i intervenció en les possibles dificultats, a fi de potenciar la seva capacitat de creixement i benestar

 

 

 

Joomla templates by Joomlashine